Inici |   Coneixeu-nos   |   Agenda d'activitats   |   Contacte

La nostra/vostra casa

 

Des dels nostres inicis, a Arqueonet hem volgut dotar de la màxima qualitat les nostres activitats. Per això ens hem envoltat dels millors professors i col·laboradors (ara ja tots ells amics), als quals agraïm el seu esforç i la seva dedicació; tot i que, sens dubte, el principal recolzament que hem obtingut en aquest temps ha estat el vostre, el de tots els amics i amigues que heu confiat en nosaltres i heu anat assistint a les xerrades, cursos, tallers, sortides i viatges que hem anat proposant. Gràcies doncs a tots i totes per la vostra confiança.

 

Però per poder seguir oferint i millorant aquesta qualitat, ens vàrem adonar que el camí que havíem de seguir era el d’instal·lar-nos en una seu pròpia des de la qual poguéssim oferir tots el serveis i activitats d’una forma més adequada, més propera i més personal. Una seu que ens permetés a tots plegats estar en contacte directe i constant, en la qual ens hi poguéssim sentir més còmodes i on a més de fer-hi classes també fos possible passar-hi una bona estona fora de les aules. Un lloc en el que tots plegats ens hi trobéssim com a casa. I dit i fet! La primavera de 2016 vam començar les obres i a principi de curs 2016-2017 ja teníem preparat el lloc de trobada de la gran família Arqueonet.

 

I què hi trobem a la seu? Doncs diversos espais que ens permetran fer tot això que us diem: dues aules grans perfectament equipades per fer classes i tallers; una aula petita que també ens serveix com a sala de reunions; un espai social on hi podem seure una estona prenent alguna cosa; una petita botiga on hi podeu trobar, entre altres coses, reproduccions arqueològiques, productes per viatges i kits didàctics; i uns espais d’atenció on us atendrem de forma totalment personalitzada tant per a les activitats com per als viatges.

 

Anoteu doncs l’adreça on tots plegats ens podem trobar:

 

Carrer Sepúlveda, 79

08015 Barcelona

 

Us hi esperem!

 

Per cert, us ve de gust veure com van anar les obres?