Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Regala Arqueonet

Si vols fer un regal especial, diferent i original a una amistat, familiar o qualsevol altra persona estimada, et donem un idea: regala cultura, regala Arqueonet!

Tens diverses opcions:

  • Regala (total o parcialment) qualsevol de les activitats, sortides o viatges que tenim a l'agenda .
  • Regala una activitat que la persona destinatària pugui triar.
  • Passa per la nostra seu i tria alguna de les reproduccions arqueològiques o altres objectes culturals. O bé truca'ns i t'explicarem què tenim. En un futur els tindrem també disponibles online.

Ho prepararem tot ben maco perquè li puguis entregar directament. Si li regales la participació en una activitat, t'entregarem la targeta regal en un sobre ben decorat, juntament amb el programa de l'activitat. Si li regales un objecte te l'entregarem embolicat per a regal amb una petita descripció del seu context històric.

Tria i posa't en contacte amb nosaltres. Ho preparem!