Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Protecció de dades

En compliment del reglament de la Unió Europea UE 2016/679 referent a la protecció de dades i del que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, Arqueonet Cultura, SLNE incorpora les dades personals que els usuaris faciliten a través dels formularis habilitats en aquesta web o bé mitjançant les adreces d'e-mail, també indicades en aquesta web, a un fitxer automatitzat inscrit al Registre General de Protecció de Dades. L'enviament d'aquestes dades personals per part de l'usuari a través dels formularis o mitjançant les adreces d'e-mail suposa el seu consentiment.

Així doncs, per tal de poder realitzar les vostres inscripcions a les nostres activitats, sortides o viatges o bé per tal de poder seguir comunicats, les dades que ens heu facilitat queden emmagatzemades en les nostres bases de dades confidencials. Al haver-nos-les facilitat esteu donant-nos el vostre permís explícit per seguir emmagatzemant-les amb les finalitats abans mencionades.

Podeu exercir els vostres drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) en qualsevol moment, així com rebre una còpia de les mateixes.

A Arqueonet, per política pròpia i sigui quina sigui la llei que hi hagi en vigor en cada moment, sempre hem tingut i seguirem tenint la màxima cura en les qüestions referents a la privacitat de les dades de tots i totes.

Imatges galeria Arqueonet