Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Pòlissa de caució i altres assegurances

Arqueonet, com a agència de viatges, disposa de la garantia per insolvència que s'estableix per als viatges combinats en l'article 252 punt 10 de la llei 22/2010, de 20 de juliol, corresponent al Codi de Consum de Catalunya. Aquesta garantia està formalitzada a través de la pòlissa de caució número 72973483 amb la companyia asseguradora 'AXA Seguros Generales, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros', domiciliada al carrer Monsenyor Palmer núm. 1 de Palma de Mallorca (07014) i NIF A60917978.

La garantia cobreix, en cas d'insolvència de l'agència de viatges, el reemborsament efectiu dels pagaments efectuats pels viatgers contractants d'un viatge combinat que haguessin hagut d'efectuar en la mesura que no s'haguessin realitzat els serveis corresponents fins a la finalització de el viatge contractat i, si el transport estigués inclòs en el viatge combinat contractat, de les despeses de repatriació, incloses les despeses d'allotjament prèvies a aquesta.

En cas de voler realitzar la sol·licitud de prestació, cal fer-ho per mitjà de telefònic: des d'Espanya al 911 119 544 i des de la resta del Món al 0034 911 119 544.

Arqueonet també disposa de dues pòlisses de responsabilitat civil, orientades respectivament a la cobertura de l'activitat d'agència de viatges i a l'activitat de divulgació cultural que realitzem en la nostra seu.

Imatges galeria Arqueonet