Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Inscripció a les presentacions de viatges

Et convidem a la primera presentació dels Viatges d'Autor Arqueonet-Malaika de l'any 2023 (viatges de gener a juny). La majoria de les presentacions es faran el dissabte 1 d'octubre de 2022, a partir de les 10:00, a Arqueonet (carrer Sepúlveda 79 de Barcelona).


Malgrat això hi haurà dues presentacions que es faran en altres dies: el dimecres 26 d'octubre i el dimarts 29 de novembre de 2022. Trobaràs tots els dies i horaris aquí, més avall.


Et demanem que t'inscriguis a les sessions que t'interessin mitjançant el següent formulari.


Moltes gràcies per avançat!

Dades de contacte


Inscripció a les presentacions

Marqueu totes aquelles presentacions a les que voleu assistir.


Presentacions del dissabte 1 d'octubre de 2022.


Presentació del dimecres 26 d'octubre de 2022.


Presentació del dimarts 29 de novembre de 2022.


Suggeriments i el que hi vulguis afegir

En compliment del reglament de la Unió Europea UE 2016/679 referent a la protecció de dades, us informem que per tal de poder realitzar les vostres inscripcions a les activitats d’Arqueonet o bé per tal de poder seguir comunicats, les dades que ens heu facilitat seran emmagatzemades en les nostres bases de dades confidencials. Al haver-nos facilitat les vostres dades esteu donant-nos el vostre permís explícit per seguir emmagatzemant-les amb les finalitats abans mencionades. Podeu exercir els vostres drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) en qualsevol moment, així com rebre una còpia de les mateixes. A Arqueonet, per política pròpia i sigui quina sigui la llei que hi hagi en vigor en cada moment, sempre hem tingut i seguirem tenint la màxima cura en les qüestions referents a la privacitat de les dades de tots i totes. Moltes gràcies.

Arqueonet Cultura, SLNE.