Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Contacte

Contacta amb nosaltres per qualsevol de les següents vies. Estarem encantats d'atendre't!

O bé fes-ho a través del formulari que trobaràs a continuació.

Si prefereixes el contacte directe i personal ens trobaràs a la nostra seu:

El nostre horari habitual és de dilluns a dijous, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

I els divendres i caps de setmana ens hi trobaràs en funció de les activitats programades. Consulta l'agenda .

Formulari de contacte

Un cop marcat el motiu i emplenades les teves dades, explica'ns el que desitgis en els camps de l'apartat 'Missatge'. Si el teu contacte fa referència a alguna activitat pots informar-la en el camp 'Activitat o viatge'.

Per tal que el formulari s'envïi correctament cal emplenar com a mínim els camps 'Motiu del contacte', 'Nom i Cognoms', 'Telèfon', 'Correu electrònic', 'Missatge-activitat', 'Missatge-modalitat' i 'Missatge-text'.

Motiu del contacte

Dades de contacte

Missatge


En compliment del reglament de la Unió Europea UE 2016/679 referent a la protecció de dades, us informem que per tal de poder realitzar les vostres inscripcions a les activitats d’Arqueonet o bé per tal de poder seguir comunicats, les dades que ens heu facilitat seran emmagatzemades en les nostres bases de dades confidencials. Al haver-nos facilitat les vostres dades esteu donant-nos el vostre permís explícit per seguir emmagatzemant-les amb les finalitats abans mencionades. Podeu exercir els vostres drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) en qualsevol moment, així com rebre una còpia de les mateixes. A Arqueonet, per política pròpia i sigui quina sigui la llei que hi hagi en vigor en cada moment, sempre hem tingut i seguirem tenint la màxima cura en les qüestions referents a la privacitat de les dades de tots i totes. Moltes gràcies.

Arqueonet Cultura, SLNE.

Imatges Arqueonet