Aquest web utilitza només aquelles cookies necessàries per indicar que has llegit i acceptat aquest avís i, així, evitar que surti més en el futur; i també algunes externes provinents d'enllaços i visualitzacions d'altres llocs, com dels vídeos del canal de YouTube d'Arqueonet que mostrem en algunes seccions. Trobaràs més informació als apartats Política de cookies i Protecció de dades . Moltes gràcies.

.

.

Coneix-nos

Arqueonet és una entitat cultural i agència de viatges, especialitzada en la divulgació de la cultura de tots els temps, amb una perspectiva àmplia i un enfoc obert. El nostre objectiu és aproximar a tothom les temàtiques que tractem mitjançant tot tipus d’activitats, presencials i online, totes elles impartides i/o guiades per grans professionals de reconegut prestigi.

Des del nostre punt de vista, per poder entendre el present és necessari conèixer el passat. Per això és interessant mirar enrere, per saber d’on venim, quins són els nostres orígens i com hem arribat fins aquí. Conèixer la història i tota la resta de disciplines des d'un punt de vista històric, ens retorna a les nostres arrels i ens permet comprendre’ns millor a nosaltres mateixos i als nostres coetanis.

Les nostres activitats no pretenen ser simples classes magistrals i viatges convencionals, sinó acostar tot un seguit de coneixements d’una forma dinàmica i amena a la vegada que rigorosa; busquem l’empatia i la vostra participació, afavorint d’aquesta manera una més àmplia assimilació dels conceptes i un major gaudi en les activitats. Volem que empleneu de cultura el vostre temps d'oci i que us ho passeu el màxim de bé, tot aprenent!

Comptem amb un equip docent molt dinàmic, format per reconeguts experts en les diferents matèries que tractem com arqueòlegs, historiadors, historiadors de l’art, antropòlegs, músicòlegs, científics, gastrònoms i viatgers, tots ells amb una àmplia experiència docent i viatgera.